EHBO en BHV bij de Ninja Academie

17 december was het zover. Arjan en ik togen naar Assendelft. Daar werden wij ontvangen door 8 energieke Ninja Masters.

En zo werd de middag ook. Er was een enorme dynamiek. Waarbij veel werd gelachen, besproken en geleerd.

Chris, de opdrachtgever, omschreef het als volgt op Linkedin:

Michiel had inderdaad mijn interesse gewekt met een maatwerk bhv gericht op kinderen. Niet uren lang op een stoel zitten en eindeloos ziektebeelden uit je hoofd leren, want uit eindelijk draait het maar om één ding. In actie komen en professionele hulp inschakelen. We hebben gelachen, geoefend en vooral heel veel geleerd. Een bhv cursus zoals ik hem graag zie en die ik iedereen zal aanraden! 
En inderdaad.. volgende keer met rook. Heeeeel veeeel rook. Ik kan niet wachten! 😁🥷